Yeni güneş gözlüklerinizi aldınız mı?

EyeConnection yeni güneş gözlükleri

Havalar ne kadar tersini gösterse de, yaz birkaç güne burada, söz veriyoruz! Güneşin yüzünü daha uzun süre göstereceği bu günlerde önemi özellikle artan bir ihtiyacımız var; o da güneş gözlüğü. Bunun için karşınıza yeni ve uygun fiyat alternatifli bir mekan önerisiyle çıkıyoruz: Eye Connection.

Nişantaşı, Hüsrev Gerede’nin üzerinde bulunan bu yeni mağazada markanın %100 UV korumalı Carl Zeiss lensleriyle ve 150 yıllık İtalyan asetat üreticisi Mazzuchelli çerçevelerle üretilmiş pek çok modelini bulabiliyorsunuz. Gözlük modellerinin ilhamlarını sinema dünyasının en önemli gerçek ve kurgusal karakterlerinden almış olması da bizce pek tatlı bir dokunuş: Woody (Allen), Leon (Jean Reno’nun efsanevi yuvarlakları) ve Richie T. (The Roya Tenenbaums).

Markanın ürünlerini showroom dışında Galata’daki Lunapark ve Bey Karaköy‘de de bulabileceğinizi hatırlatalım. Eye Connection’a uğrayamıyor ya da online shopping bizden sorulur diyorsanız ise markanın web sitesinde bulunan ‘Sanal Deneme‘ özelliğinden faydalanıp siparişi vermeden hangi gözlüğün size daha iyi yakışacağına karar verebilirsiniz.

EyeConnection_foto1     EyeConnection_foto2

Eye Connection
Hüsrev Gerede Caddesi, Fırın Sokak No: 4, Teşvikiye – (0212) 260 70 00
Saatler: Pazartesi-Cumartesi 10:00–19:30

Bir Cevap Yazın